aureolus agenda   besloten voorstellingen aureolus buitenshuis mecenaat recenties en pers entree en reserveringen postkaarten gezocht en gevonden contact en route gastenboek
 
aureolus
 
agenda
besloten voorstellingen
aureolus buitenshuis
mecenaat
recenties en pers
entree en reserveringen
postkaarten
gezocht en gevonden
contact en route
gastenboek
archief
links
 
 

Aureolustheater
Brookmanweg 4
7635 LE Brecklenkamp
Tel: 0541 229 593
E-mail: aureolus@hetnet.nl

 
 
 
 
 

Terug naar archief

Zondag 25 november om 15.00 uur

“WIT” Een zwarte comedy. Toneel gespeeld door Toneelgroep MA.RE

WIT is een scherp en humoristisch toneelstuk over een crisis in een jarenlange vriendschap tussen drie mannen van middelbare leeftijd. De aanleiding is simpel. Eén van de vrienden koopt een modern schilderij voor onbehoorlijk veel geld en één van de andere vrienden kan niet geloven dat zijn vriend zo’n schilderij zou willen hebben. De derde probeert beide kemphanen te vriend te houden en in de hoog oplopende confrontatie te bemiddelen. In een onvervalste zwarte komedie wordt de mannenvriendschap in kunstzinnige beelden ontrafeld.

MA.RE is een toneelgroep die hedendaagse toneelstukken voor een kleine bezetting op de planken brengt. Op basis van een bestaande tekst is, onder leiding van de Utrechtse regisseuse Els Willems, door de spelers Ige Dekker, Bart van Haaster en Wouter Werner intensief gewerkt aan de voorstelling. WIT beleeft in Theater Aureolus haar eerste opvoering voor publiek en zal daarna op ‘tournee’ gaan.


Regie en vormgeving: Els Willems
Spelers: Ige Dekker, Bart van Haaster, Wouter Werner
Entree:

 

Terug naar archief