aureolus agenda   besloten voorstellingen aureolus buitenshuis mecenaat recenties en pers entree en reserveringen postkaarten gezocht en gevonden contact en route gastenboek
 
aureolus
 
agenda
besloten voorstellingen
aureolus buitenshuis
mecenaat
recenties en pers
entree en reserveringen
postkaarten
gezocht en gevonden
contact en route
gastenboek
archief
links
 
 

Aureolustheater
Brookmanweg 4
7635 LE Brecklenkamp
Tel: 0541 229 593
E-mail: aureolus@hetnet.nl

 
 
 
 
 

Terug naar archief

Zaterdag 29 september vanaf 20.00 uur

“LANDED TAKES & SOUND TIMES” film


 


Entree: 10,- Euro per persoon. (reserveren wordt op prijs gesteld)

 

 

Met de komst van twee Berlijnse filmmakers, Telemach Wiesinger en Andreas Gogol, wordt het Aureolustheater voor één avond Filmhuis.

Met behulp van een 16 mm film, in zwart-wit, wordt u meegenomen op een reis rond de wereld, opgedeeld in halteplaatsen van steeds enkele minuten.
In ieder land koos Telemach weloverwogen een locatie met daarin “acteurs”: mensen, dingen en passanten.
Telemach en Andreas kwamen op het idee hun reiservaringen samen te vatten in een reeks van episoden en dit alles in een nieuwe denkbeeldige ruimte te plaatsen. Zó, dat de toeschouwer in staat wordt gesteld door de ogen van de reiziger te kijken.
Tijdens de filmvoorstelling “Landed takes & Sound Times” componeert Andreas muziek en speelt deze vóór het doek live op eigen instrumenten. Door de wisselwerking van muziek en film wordt de rijke visie van de kunstenaars zintuiglijk gemaakt en wordt iedere voorstelling
een compleet nieuwe ervaring.

Deze film is de afgelopen twee jaren in vele Duitse steden vertoond en heeft dit jaar gedraaid op het Filmfestival te Rotterdam en bij Media Art in Friesland.

 

Terug naar archief