aureolus agenda   besloten voorstellingen aureolus buitenshuis mecenaat recenties en pers entree en reserveringen postkaarten gezocht en gevonden contact en route gastenboek
 
aureolus
 
agenda
besloten voorstellingen
aureolus buitenshuis
mecenaat
recenties en pers
entree en reserveringen
postkaarten
gezocht en gevonden
contact en route
gastenboek
archief
links
 
 

Aureolustheater
Brookmanweg 4
7635 LE Brecklenkamp
Tel: 0541 229 593
E-mail: aureolus@hetnet.nl

 
 
 
 
 

terug naar archief

Zondag 12 augustus 2007, van 12.30 tot 16.30 uur

OPEN DAG in het Aureolustheater

Voordat het Aureolustheater het vijfde theaterseizoen ingaat, organiseren wij een OPEN DAG om u nader kennis te laten maken met de vorm en inhoud ervan. Op deze dag zal er op ieder héél uur een vertelvoorstelling plaats vinden.

Wouter de Jong vertelt u verhalen over mensen. Over mensen, die altijd jong willen blijven. Over mensen, die altijd willen blijven leven of het leven nog een keer willen overdoen.

Luis Barros speelt, rondom deze verhalen, op zijn gitaar en zingt over weemoed, heimwee en verlangen.

Op ieder half uur brengt Peter Hepp met kleine verhalen zijn marionetten tot leven.
In de pauzes tussendoor kunt u in het theater of in de tuin genieten van een kopje koffie of thee.

Het Aureolustheater breidt ieder jaar het programma uit. In het komende theaterseizoen hebben er verschillende concerten plaats, verscheidene vertellers brengen in een theatrale vorm hun verhaal, o.a. Henk van Ulsen en Tob de Bordes en toneelstukken van bekende auteurs worden ten tonele gevoerd.

Het nieuwe theaterprogrammaboekje 2007/2008 ligt voor u klaar. Niet alleen de gevarieerdheid neemt toe, maar ook het aantal voorstellingen.


Het Aureolustheater zoekt om die reden geïnteresseerde vrijwilligers, die op de voorstellingsdagen mee willen helpen de bezoekers een hartelijke ontvangst te bereiden. Klik hier voor meer informatie.

Een ieder is welkom op de OPEN DAG in het Aureolustheater, Brookmanweg 4 te Brecklenkamp. De toegang is gratis en bij de uitgang staat een hoed voor een vrije gift.

Klik hier voor de routebeschrijving.


terug naar archief