aureolus agenda   besloten voorstellingen aureolus buitenshuis mecenaat recenties en pers entree en reserveringen postkaarten gezocht en gevonden contact en route gastenboek
 
aureolus
 
agenda
besloten voorstellingen
aureolus buitenshuis
mecenaat
recenties en pers
entree en reserveringen
postkaarten
gezocht en gevonden
contact en route
gastenboek
archief
links
 
 

Aureolustheater
Brookmanweg 4
7635 LE Brecklenkamp
Tel: 0541 229 593
E-mail: aureolus@hetnet.nl

 
 
 
 
 

Terug naar agenda

zaterdag 28 mei 20.00 uur

CONCERT HAYDN, CATOIRE EN SCHUBERT

De pianist Peter Verelst uit België:
“ Goede muziek is de verklanking van diepmenselijke emoties. Waar de gesproken taal tekort schiet om die te beschrijven, spreekt de muziek recht uit het hart.”

Sinds 2002 vervolmaakt Peter zich als solist en in de kamermuziek onder de deskundige leiding van de gerenommeerde pianist Jozef De Beenhouwer.
De celliste Lucie Štěpánová uit Tsjechië speelde met het Praags Filharmonisch Orkest. Zij heeft samen met Chris van Balen het Comenius Cello Duo opgericht en brengt nu solocomposities in het project “Bach in het donker” om op deze wijze de kracht van de klank te laten beleven.

De violist Boris Tsoukkerman uit Rusland: “Het project van mijn leven is Georgy Catoire (1861-1926). Een van de onontdekte schatten van de Russische muziek in het begin van de 20ste eeuw. Een welhaast vergeten componist. En een muziek die steeds zeer tegengestelde reacties oproept. Mensen zijn er zo van in de ban, dat ze er geëmotioneerd door raken en anderen hebben moeite zijn geheim
te doorgronden.”

piano: Peter Verelst
viool: Boris Tsoukkerman
cello: Lucie Štěpánová
entree: € 15,-

 

 

  

Terug naar agenda