aureolus agenda   besloten voorstellingen aureolus buitenshuis mecenaat recenties en pers entree en reserveringen postkaarten gezocht en gevonden contact en route gastenboek
 
aureolus
 
agenda
besloten voorstellingen
aureolus buitenshuis
mecenaat
recenties en pers
entree en reserveringen
postkaarten
gezocht en gevonden
contact en route
gastenboek
archief
links
 
 

Aureolustheater
Brookmanweg 4
7635 LE Brecklenkamp
Tel: 0541 229 593
E-mail: aureolus@hetnet.nl

 
 
 
 
 

Terug naar agenda

zondag 13 februari 2011 15.00 uur

“HORA TU COLORA“


 

 

 

Hora tu Colora is een nieuw Nederlands-Duits-Pools-Kroatisch jazzkwartet. Hora slaat op de affiniteit van de musici met de muziek uit de Balkan, Colora op de rijkdom aan muzikale nuances, die de combinatie daarvan met jazz oplevert, de afwisselende arrangementen en de vele klankkleuren.
De bezetting met viool, altviool, gitaar en bas is onalledaags en de uiteenlopende achtergrond van de musici – gypsy-swing, moderne jazz en Oost-Europese folklore – zorgt voor interessante confrontaties. Violiste Anti von Klewitz is tevens zangeres, met een uitzonderlijk geluid en een onconventionele, spontane presentatie.
De musici hebben ondanks de onderlinge verschillen twee dingen gemeenschappelijk: hun kennis van en respect voor de authentieke bronnen van de Oost-Europese volksmuziek en hun neiging grenzen te overschrijden en al improviserend bruggen te slaan tussen ogenschijnlijk onverzoenlijke genres.

viool en zang: Anti von Klewitz
altviool: Sander Hoving
contrabas: Ulrich Wentzlaff-Eggebert
gitaar: Radoslaw Fedyk
entree: € 15,-

 

 

Terug naar agenda