aureolus agenda   besloten voorstellingen aureolus buitenshuis mecenaat recenties en pers entree en reserveringen postkaarten gezocht en gevonden contact en route gastenboek
 
aureolus
 
agenda
besloten voorstellingen
aureolus buitenshuis
mecenaat
recenties en pers
entree en reserveringen
postkaarten
gezocht en gevonden
contact en route
gastenboek
archief
links
 
 

Aureolustheater
Brookmanweg 4
7635 LE Brecklenkamp
Tel: 0541 229 593
E-mail: aureolus@hetnet.nl

 
 
 
 
 

Terug naar agenda

ZONDAG 22 AUGUSTUS 2010

OPEN DAG

VAN 12.30 UUR TOT 17.00 UUR


 

 

 

In het Aureolustheater vindt er op ieder héél uur een andere voorstelling plaats. Dit jaar hebben wij 3 verschillende muzikale vertel- voorstellingen en een concert : verrassend, ondeugend, liefdevol en speels.

Buiten wordt u gastvrij ontvangen en verkrijgt daarbij een gratis Lot. Daarmee wint u mogelijkerwijs een privé-voorstelling van één van de 6 artiesten in “de DOOS” achter in de tuin: een lied, een verhaal, een gedicht of een muziekstuk.

Vóór in de tuin serveren 9 artiesten uit “de KAST” kleine, charmante presentaties: handpoppenspel, voordrachten, tedere liederen, fabels of wondere muziek.

Op een klein “Open Podium” ergens in de tuin kan de moedige bezoeker zijn of haar artistiek talent ten tonele voeren.

Zo veel theater en cultuur maakt hongerig en dorstig. In alle pauzes tussendoor is het heerlijk vertoeven in de tuin met een drankje en vers gebakken taart. Bovendien hebt u dan het onverwachte genoegen, dat een goochelaar bij u aan tafel ongeziene kunsten vertoont.

Aan dit culturele hoogstandje werken mee: Jeroen Twisk, Ben Hartemink, Bart van Haaster, Radek Fedyk, Marleen Fleer, Luis Barros, Ton Duivenvoorden, Peter Hepp, Frits de Vries, Hlieke Vorstermans, Nan Rietveld, Kinga Röder en Wouter de Jong.

Dat het een hartverwarmende en geestrijke dag wordt is wel zeker en als dan ook nog de zon schijnt……... Van harte welkom op de “Open Dag” van het Aureolustheater, Brookmanweg 4 te Breklenkamp.

gratis entree!

 

 

 

Terug naar agenda