aureolus agenda   besloten voorstellingen aureolus buitenshuis mecenaat recenties en pers entree en reserveringen postkaarten gezocht en gevonden contact en route gastenboek
 
aureolus
 
agenda
besloten voorstellingen
aureolus buitenshuis
mecenaat
recenties en pers
entree en reserveringen
postkaarten
gezocht en gevonden
contact en route
gastenboek
archief
links
 
 

Aureolustheater
Brookmanweg 4
7635 LE Brecklenkamp
Tel: 0541 229 593
E-mail: aureolus@hetnet.nl

 
 
 
 
 

Terug naar agenda

zondag 19 september 15.00 uur

“STERREN van het Open Podium”piano: Masha Galperina
gitaar en zang: Luis Barros
entree: € 14,-

Luis Barros, geboren in Montevideo, schrijft en zingt zijn eigen liedjes: “Over de liefde, of course – meisje, meisje, hoe dan ook, dank je wel”. Dertien jaar lang trok hij als straatmuzikant door Europa. Vijfentwintig cd’s zijn er opgenomen en verscheidene artiesten uit Spanje, Argentinië, Australië en Uruguay vertolken zijn liedjes. Reactie uit het publiek: Luis zingt liedjes van verlangen, begeleidt zichzelf op de gitaar, maar eigenlijk streelt hij je hart.
Masha Galperina, geboren in St.Petersburg: “De musicus speelt,vormt klank en communiceert met het publiek. Het boeit mij om het onuitspreekbare met het publiek te delen, iets te geven zonder dat ik het behoef te kennen.” Zij studeert piano aan het Conservatorium te Zwolle. Zij won eerste prijzen tijdens het Prinses Christina Concours Oost in 2004, 2006 en 2009. Zij is soliste bij verschillende orkesten en is actief op het gebied van kamermuziek.

 

 

 
 

Terug naar agenda